Lea Sirk se po prihodu domov odpravlja na vseslovensko turnejo
12. 5. 2018
Kakšen je vaš poletni profil?
17. 7. 2018

Junijska zmeda

Junij se poslavlja in tudi letos me je tako obtežil, da sem se komaj privlekla do konca meseca. Moje telo s prihodom poletja prav kliče po oddihu in počitku – no, vsaj do letos je bilo tako – leto 2018 pa je tako ali tako že od samega začetka posebno in táko bo tudi letošnje poletje…
V poldrugem mesecu od prihoda iz Lizbone se še kar malo sestavljam, saj sem v času Evrovizije veliko projektov in dela pustila nezaključenega. Te račune sem seveda v ihti reševala iz dneva v dan, zato si najbolj na svetu želim, da bi čimprej svoje življenje fokusirala na eno stvar – neobremenjeno in neomejeno ustvarjanje glasbe za vas, saj vam imam res še veliko za razdeliti.
Za mano je veliko nastopov in koncertov z bandom, s katerimi smo začeli takoj po Evroviziji, zato moram reči, da se je v tem času zgodilo veliko lepega. Na noge postaviti svoj lastni koncert in se na nek način vsepovsod dokazovati ni ravno mačji kašelj In seveda, to je za publiko popolnoma drugačno doživetje kot za izvajalca na odru, a se v določenih trenutkih zgodijo tako posebne povezave med nami, da prav zaplavam v to ekstazo in se počutim toliko izpopolnjeno, da je poplačana vsaka sekunda dela.
Če sem že omenila ta smotan in natrpan junij, lahko povem, da mi je kot učiteljici petja ravno zaradi tega še toliko bolj pester. S svojimi talentiranimi učenkami zelo rada delim svoje vsakodnevne izkušnje in predvsem ustvarjam nove pesmi, ki jih potem predstavijo na zaključni produkciji šole in raznih festivalih. Pred parimi dnevi so se predstavile na festivalu FeNS in kipci so tudi to leto v naših rokah! Bravo mi!! Ponosna!
Zdaj pa novim zmagam naproti. Bližajo se dnevi, ki me bodo na nek način spominjali na preteklih par mesecev. Vokalni treningi, plesna dvorana in plesalci, postavljanje scene za odrski nastop.. Haha, ta pot se očitno nadaljuje… Še dobra dva tedna je do festivala Melodije morja in sonca, kjer bom pod zaporedno številko 9 stopila na oder in vam podarila svojo novo pesem. Tega se pa naaaajbolj veselim! Upam, da vam bo “MOJ PROFIL” čisto zlezel pod kožo!
Uživajte v začetku poletja in upam, da bomo skupaj doživeli veliko lepega!!!
Objemček, Lea